اردیبهشت ۹, ۱۴۰۳
اختتامیه رویداد ملی (طراحی الگو و دوخت) با محوریت لباس اداری بانوان دانشگاه آزاد

اختتامیه رویداد ملی (طراحی الگو و دوخت) با محوریت لباس اداری بانوان دانشگاه آزاد

  • خرداد ۲۲, ۱۴۰۲

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم اختتامیه رویداد ملی (طراحی الگو و دوخت) با حضور قاسمی مشاور عالی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده، خانم رازقی معاون مشاور امور زنان و خانواده در دانشگاه آزاد اسلامی، وحیدی مهر مدیر کل فرهنگی و اجتماعی و لطفی دبیر کارگروه مد و لباس وزارت ارشاد اسلامی کشور حسینی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به همراه هیئت رئیسه محترم واحد به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران جنوب و با همکاری دانشکده هنر و معماری در سالن آمفی تئاتر دانشکده شکوه برگزار گردید.

قاسمی با توجه به اهمیت جایگاه لباس بیان کرد: لباس در همه دنیا موضوع است و در کنار زبان، ملیت، دین، قوم و دیگر جنبه‌ها بخشی از هویت فرد می‌باشد. لباس کارکرد اجتماعی و فرهنگی دارد و در طی نسل‌ها ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی یک جامعه را منتقل کرده است.

مشاور عالی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده ضمن تشکر از عوامل برگزاری این رویداد در واحد تهران جنوب و وزارت ارشاد افزود: با برگزاری چنین رویداد‌هایی می‌توانیم در عین حال هم به طراحی‌های برسیم که پاسخگوی نیاز امروز باشند و هم بتوانیم هویت فرهنگی و اجتماعی خود را حفظ کنیم و به نسل‌های بعد منتقل کنیم.

شرکت کنندگان این رویداد از دانشگاه‌های قائمشهر، بابل، مشهد، یادگار امام خمینی، علم و فرهنگ، شریعتی و واحد تهران جنوب بودند و هیئت ده نفره داوری از دانشگاه‌های علم و فرهنگ، شریعتی، یادگار امام خمینی (ره) و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب انتخاب شده بودند آثار دانشجویان را در تاریخ ۱۶/۰۳/۱۴۰۲ در بین ۲۶ تیم دانشجویی داوری کردند.

در پایان ده تیم که به عنوان برگزیده در رویداد انتخاب شده بودند معرفی و از آنان با اهدای جوایز تقدیر به عمل آمد، همچنین تقدیر از داوران و همکاران گرامی نیز با اهدای هدایا و تندیس انجام شد. بعد از اتمام مراسم نیز میهمانان از نمایشگاه آثار دانشجویان در دو بخش لباس اداری بانوان دانشگاه آزاد اسلامی و صنایع دستی به مناسبت روز صنایع دستی بازدید به عمل آوردند.

هدف از برگزاری این رویداد بر اساس سند تحول دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد خانه خلاق برای دانشجویان، ایجاد روابط شبکه‌ای بین دانشجویان در دانشگاه‌های مختلف، زمینه سازی و مشارکت دانشجویان در رویداد‌ها و نمایشگاه‌های مختلف ملی و بین المللی، رقابت سازنده بین دانشجویان و شناسایی توانمندی‌های دانشجویان جهت مشارکت و همنوایی با یکدیگر و معرفی ایشان به واحد صنعت، ارتباط دانشگاه با صنعت، احترام به خود‍، احترام به قوانین دانشگاه و جامعه، حفظ هویت ملی ایرانی اسلامی بر اساس سیاستگزاری کل گرایانه و … بوده است.

نتایج این رویداد به شرح زیر می‌باشد:
۱-اخذ کد شیما برای آثار ارائه شده در نمایشگاه
۲- عضویت در سامانه طراحان لباس با معرفی نامه باشگاه پژوهشگران جوان ونخبگان واحد تهران جنوب
۳-عضویت دانشجویان در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان
۴-عضویت در انجمن‌های علمی دانشجویی
۵- عارضه یابی در روش تدریس و ارایه پیشنهاد در رفع آن بر اساس آموزش قابلیت مدار و طرح لانه‌ای (بررسی پدیده‌ای در داخل پدیده‌ای دیگر)
۶- ارائه طرح پژوهشی

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *