اردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۳
آمادگی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انتقال تکنولوژی به ازبکستان

آمادگی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انتقال تکنولوژی به ازبکستان

  • خرداد ۲۸, ۱۴۰۲

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، ابراهیم عبدالرحمانوف وزیر آموزش عالی ازبکستان و هیئت همراه، با حضور در پژوهشکده فناوری‌ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی با حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و سعید سرکار مشاور عالی رئیس دانشگاه در حوزه توسعه تکنولوژی دیدار کردند و از نزدیک در جریان توانمندی‌های دانشگاه قرار گرفتند.

حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نتیجه این دیدار را مثبت ارزیابی کرد و گفت: امروز وزیر آموزش عالی ازبکستان میهمان دانشگاه علوم پزشکی تهران بود و در این دیدار تاریخچه دانشگاه علوم پزشکی تهران از زمان تاسیس دارالفنون تاکنون را توضیح دادیم و در جریان توانمندی‌های دانشگاه در عرصه‌های مختلف قرار گرفتند.

قناعتی با اعلام فرصت همکاری جدید دانشگاه با ازبکستان گفت: هیئت ازبکستانی از دیدن توانمندی‌های دانشگاه بسیار شگفت زده شدند و قرار شد تفاهم نامه‌ای تدوین و براساس آن زمینه‌های همکاری مشترک فراهم شود.

وی با اشاره به ظرفیت دانشگاه در عرصه همکاری‌های بین المللی گفت: همکاری با ازبکستان در زمینه برگزاری دوره‌های مشترک آموزشی، انتقال تکنولوژی، تبادل استاد و استفاده از خدمات و توانمند‌های ایران به بیماران ازبکستانی خواهد بود. خدمات درمانی در ایران بسیار با کیفیت و ارزان قیمت‌تر از کشور‌های دیگر است و فرصت خوبی را در زمینه گردشگری سلامت فراهم می‌آورد.

سعید سرکار مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه توسعه تکنولوژی، با اعلام تمایل همکاری هیئت ازبکستانی در زمینه توسعه تکنولوژی گفت: ظرفیت دانشگاه در عرصه توسعه تکنولوژی به جایگاهی رسیده که ما میزبان وزرای بسیاری از کشور‌های مختلف هستیم.

وی افزود: وزیر آموزش عالی ازبکستان نیز علاقمند شدند الگوی دانشگاه علوم پزشکی تهران را در دانشگاه خود پیاده کنند و افزون بر انتقال تکنولوژی، از تجارب دانشگاه در عرصه توسعه تکنولوژی نیز بهره‌مند شوند.

سرکار با اشاره به ابراز شگفتی هیئت ازبکستانی از دستاورد‌های دانشگاه در زمینه تجهیزات پیشرفته پزشکی بخصوص دستگاه تشخیص سرطان گفت: قرار شد وزیر آموزش عالی ازبکستان با رئیس جمهور این کشور صحبت کند تا زمینه اعزام جراحان سینه ازبکستان برای آشنایی با این تکنولوژی به دانشگاه فراهم شود و بتوانند از این دستگاه در کلینیک‌های تخصصی جراحی سرطان این کشور استفاده کنند.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *