اردیبهشت ۸, ۱۴۰۳
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته مهر ماه ۱۴۰۲ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد. بدینوسیله به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی می‌رساند، ثبت نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی که در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته نیمسال اول پذیرش آن‌ها به صورت صرفاً براساس سوابق تحصیلی است، از امروز سه شنبه ۳۱ مرداد ماه آغاز و تا ساعت ۲۴ شنبه ۱۱ شهریور ادامه خواهد داشت. داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط با تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام نمایند. شایان ذکر است، ثبت نام پذیرش براساس سوابق تحصیلی به صورت مجزا از انتخاب رشته، رشته‌های با آزمون سراسری است و بیش از ۹۵ درصد رشته/ محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی بدون آزمون هستند، داوطلبان می‌توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مذکور نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

سامانه «حسابیار» دانشگاه آزاد اسلامی به بهره‌برداری رسید

  • مرداد ۲۹, ۱۴۰۲

به گزارش غیر دولتی نیوز به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، سامانه «حسابیار» دانشگاه آزاد اسلامی با حضور محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر داریوش جاوید معاون توسعه منابع و مدیریت دانشگاه، دکتر حسین جوادی خزانه‌دار دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ابراهیم گیوکی مدیرکل امور مالی و دکتر ملیحه علیفری مجری پروژه نظام جامع مالی دانشگاه رونمایی شد.

طهرانچی در نشست رونمایی از این سامانه گفت: در راستای تحقق برنامه پنج ساله دانشگاه آزاد اسلامی سامانه‌سپاری، چابک‌سازی و هوشمندسازی نظام‌های مدیریتی مدنظر قرار گرفت است و امروز سامانه «حسابیار» به عنوان یک اتفاق مبارک رونمایی شد. یکی از ویژگی‌های این سامانه، بومی بودن و نقش‌آفرینی ارکان علمی و اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی در خلق آن است.

وی با بیان اینکه سامانه «حسابیار» در آینده به عنوان قطب پلتفرم‌های دانشگاه آزاد اسلامی عمل خواهد کرد، اظهار داشت: از ابتدای شهریورماه و آغاز سال مالی دانشگاه، کنترل امور مالی دانشگاه آزاد اسلامی با سامانه «حسابیار» خواهد بود. این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که معمولاً در بسیاری از سازمان‌ها حوزه‌های مالی و حسابداری بسیار محافظه‌کارانه با توسعه نرم‌افزاری برخورد می‌کنند و تلاش دارند به روش‌های سنتی تکیه کنند و وارد سامانه سپاری نشوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از نکات حسابداری، دریافت و پرداخت است؛ به همین دلیل عدم وجود نظام یکپارچه که بتواند دانشگاه را در تصمیم‌گیری توانمند کند، عزم ورود به این حوزه را جدی کرده است. بحمدالله دانشگاه آزاد اسلامی توانست حرکتی را رقم بزند که منجر به خلق سامانه «حسابیار» شد.

وی افزود: در کنار این سامانه، دو سامانه دیگر مربوط به اموال و املاک دانشگاه نیز رونمایی شده که با توجه به اهمیت اموال و املاک در نظام دانشگاه، این دو سامانه به یکپارچگی و دقت اطلاعات کمک خواهند کرد. امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی در موضوعات حسابرسی، نظام‌های مدیریتی و مدیریت منابع اتفاقات بزرگی رقم بزند.

طهرانچی با تأکید بر اینکه یکپارچه‌سازی اطلاعات مالی به شفافیت عملکرد کمک خواهد کرد، گفت: برخی این روزها شفافیت را بهانه‌ای برای حمله به دانشگاه آزاد اسلامی قرار داده‌اند در صورتی که شفافیت مالی و عملکردی دانشگاه آزاد اسلامی فرآیندی است که طی این سال‌ها انجام شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سامانه «حسابیار» نیز مانند «آموزشیار» و «پژوهشیار» یک سیستم یکپارچه است، از هدررفت منابع مالی جلوگیری خواهد کرد.

وی ادامه داد: تاکنون دو حسابرسی مستقل توسط یکی از حسابرسی‌های معتمد نظام از دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده و گزارش آن به نمایندگان دولت که عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی هستند، ارائه شده است. اینکه برخی مدعی می‌شوند دانشگاه آزاد اسلامی چیزی را پنهان و کتمان دارد، از روی بی‌اطلاعی است.

طهرانچی تصریح کرد: متأسفانه این روزها برخی از روی بی‌اطلاعی نکاتی را مطرح می‌کنند که خلاف واقع و وارونه‌نمایی است. باید به آنها گفت «اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَی». در چارچوب نظام اسلامی قواعدی داریم که اجازه نمی‌دهد حتی با دشمنان نیز از عدالت خارج شویم. جهت اطلاع ناآگاهان باید بگوییم که سال گذشته نمایندگان مجلس شورای اسلامی رأی دادند که اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه وزارت اقتصاد و دارایی منتشر شود و دانشگاه نیز در این مدت همکاری کامل داشته است.

در ادامه این جلسه، دکتر جاوید معاون توسعه منابع و مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: سامانه «حسابیار» صددرصد بومی دانشگاه آزاد اسلامی است و از مزایایی بسیاری ازجمله به‌روز بودن و قابل اتکا بودن اطلاعات برخوردار است. برای این سامانه ۸۵ هزار خط برنامه و کد نوشته شده و در قالب ۱۰ ماژول و براساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی طراحی شده است.

وی با بیان اینکه سامانه «حسابیار» مأموریت‌های دستیابی به سازمان یادگیرنده و افزایش بهره‌وری را دنبال می‌کند، ادامه داد: امنیت و معماری سامانه‌ها دو موضوع بسیار مهم در دانشگاه آزاد اسلامی است و یکی از ویژگی‌های سامانه «حسابیار» منطبق بودن بر معماری دانشگاه است و امنیت این سامانه نیز برعهده مرکز فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی است.

در ادامه این نشست، دکتر جوادی خزانه‌دار دانشگاه آزاد اسلامی با قدردانی از حوزه‌های مالی، اداری، فناوری اطلاعات، عمرانی و واحد الکترونیکی در طراحی سامانه‌های اموال و املاک دانشگاه، گفت: این سامانه‌ها در راستای سند تحول و تعالی دانشگاه و در جهت شفافیت و سلامت اداری، سامانه‌سپاری و هوشمندسازی راه‌اندازی شده‌اند.

وی افزود: با راه‌اندازی این دو سامانه، تمامی اموال و املاک دانشگاه آزاد اسلامی تجمیع و دسته‌بندی شده و به صورت لحظه‌ای و برخط، قابل رصد است.

دکتر ملیحه علیفری مجری پروژه نظام جامع مالی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در ادامه گفت: سامانه «حسابیار» محدود به امور حسابداری، حقوق و دستمزد و خزانه‌‎داری نیست و تمامی ریزسیستم‌ها که جنبه مالی دارد، در این سامانه قرار خواهد گرفت.

سامانه جامع مالی دانشگاه آزاد اسلامی «حسابیار» نخستین نرم‌افزار حسابداری مبتنی بر وب در دانشگاه است که ثبت اسناد حسابداری در این سیستم کاملاً برخط (online) بوده و کنترل و نظارت آن به صورت لحظه‌ای انجام می‌شود.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *