فروردین ۲۸, ۱۴۰۳
غیردولتی نیوز \ فنی و حرفه ای

آشپزخانه‌های ‌مجهز به فناوری‌های نوین دانشگاه فنی و حرفه‌ای

  • خرداد ۱۰, ۱۴۰۰

با حضور رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم

آشپزخانه‌های ‌مجهز به فناوری‌های نوین دانشگاه فنی و حرفه‌ای

 

 

نسل جدید آشپزخانه‌های ‌دانشگاه فنی و حرفه‌ای مجهز به فناوری‌های نوین سیستم بخار مرکزی پخت ترکیبی، امروز دوشنبه ۱۰ خرداد۱۴۰۰ در ۱۰  استان گشایش یافت.

 

به گزارش روابط عمومی صندوق رفا دانشجویان ،با حضور ناصر مطیعی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بهروز رحیمی رییس صندوق رفاه دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای در دانشکده دکتر شریعتی تهران و همچنین حضور مجازی روسای مراکز استانی دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای کشور برگزار شد.

 

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری در این مراسم گفت:  دانشگاه فنی و حرفه ای از یک محرومیتی در حوزه‌های زیرساختی به طور عام و در حوزه دانشجویی به طور خاص برخوردار است، ولی خوشبختانه با نگاه توسعه ای رییس دانشگاه، خیز خوبی برای برطرف کردن این محدودیت ها برداشته شده است که امیدواریم این نگاه عدالت محور ادامه پیدا کند. البته از این جهت، وظیفه ی مدیران آموزش عالی در برابر این دانشگاه سنگین تر می شود چرا که توسعه و پیشرفت دانشگاه فنی و حرفه ای با رسالتی که دارد، ضمن پر کردن حلقه ی مفقوده علم و عمل در جامعه، مهارت های لازم را در کنار آموزش تئوری، به دانشجویان ارائه می دهد.

 

مطیعی خاطر نشان کرد: یکی از مسائلی که نگرانش هستیم بازگشایی دانشگاهها در ایام پسا کرونا می باشد که با مشکلاتی در هزینه ها، مواجه می شویم،  البته از یک جهت خوشحالیم چرا که دانشگاه بدون دانشجو نوعی فضای رکود را  ایجاد می کرد و امید آن را داریم با همت وزارت بهداشت و مجموعه ی دستگاه های ذیربط، دانشجویان به این فضاها بازگردند. البته ما در سال ۱۴۰۰ برنامه و طرح‌های ارتقاء را پیش رو داریم و همچنان حمایت خود را در مسیر توسعه ی زیرساخت های دانشگاه، ادامه خواهیم داد.

 

صالحی عمران نیز در این مراسم اظهار داشت: نسل جدید آشپزخانه های دانشگاهی مجهز به فناوری های نوین آثار و منافع زیادی هم از لحاظ مصرف انرژی و هم مدیریت سبز و سیستم بهداشتی در پی دارد .

 

رحیمی رئیس صندوق رفاه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیانات خود  بحران کرونا را علیرغم محدودیت ها و پیامدهای منفی که به همراه داشت، فرصتی دانست تا خلاقیت ها و توانمندی های نهفته شکوفا شود.
وی با اشاره بر اینکه این اتفاق خوب که امروز در دانشگاه فنی و حرفه ای رخ داد و ما شاهد عملیاتی شدن آن بودیم ( در بعد تغذیه ی سالم) علاوه بر خلاقیت مطلوب، به نوعی سبک زندگی سالم هم به شمار می رود خاطر نشان کرد: ” شما دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای به خوبی از عهده ی این تغییر مطلوب و اشاعه  ی آن برآمده اید و کارهای سخت تری بخاطر پراکندگی جغرافیایی  در پیش دارید که یقینا با همتی که در شما وجود دارد به خوبی انجام خواهید داد. ”

افتتاح برخط آشپزخانه های استان های خراسان رضوی، اصفهان، کرمان، اذربایجان غربی، یزد، هرمزگان، خوزستان و دانشکده شریعتی، از برنامه های این مراسم بود.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *